OVER BECOME DUTCH

Mijn naam is Kees van Ravenzwaaij. Ik geef al vele jaren Nederlandse les. Ik zie hoe ik mensen hiermee help. Ik help mijn cursisten om hun plek te vinden in Nederland en help ze met het halen van examens. Bijvoorbeeld het inburgeringsexamen.

Ik heb veel ervaring in het regulier onderwijs en sinds 5 jaar ook in het priveonderwijs. Als er weinig cursisten zijn kun je heel snel leren. Je leert wat je écht nog moet oefenen.

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan tijdens het begeleiden van cursisten bij het behalen van hun examens en certificaten middels E-learning. Ik heb daarom besloten om deze kennis te combineren met het geven van taallessen. Zo is Become Dutch ontstaan!

Become Dutch is een netwerk van veel docenten op veel plekken in Nederland. Alle docenten hebben ervaring met het geven van lessen Nederlands en inburgering.

Become Dutch geeft les via Skype. Jij krijgt dan privéles. Jij bent de enige cursist. Je ziet en je hoort de docent via de computer. Via Skype kan ik privéles aanbieden voor een lage prijs.

Alle docenten van Become Dutch zijn ervaren en bevoegd. Ze weten heel goed wat wel en niet werkt. Zodoende leer je makkelijk en snel. We weten zeker dat het werkt!


Met vriendelijke groet,
Kees van Ravenzwaaij

Directeur Become Dutch


Heb je een vraag, een compliment of wil je iets anders zeggen?

Onze SpecialiteitenPersoonlijke begeleiding

E-Learning

Inburgering